kontroli

Македонија

За четири часа во Тетово и Гостивар откриени 21 возач под дејство на алкохол

А1он
На подрачјето на СВР Тетово во текот на ноќта, од 22:00 до 04:00 часот, е спроведена акциска контрола за утврдување дали возачите управуваат возила под