guzva

Македонија

Се дели вода за граѓаните во граничниот простор кон Грција

А1он
Денеска на граничниот премин Богородица-Евзони има подолга колона за влез во Грција, на грчка страна, информира Министерството за внатрешни работи. „Во делот на Република Северна