grejna sezona

Македонија

Грејната сезона за скопјани приклучени на системот на БЕГ почнува утре

А1он
Поради падот на надворешната температура oд утре започнува грејната сезона за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ,
Македонија

Почнува грејната сезона за корисниците на централниот систем на топлинска енергија

А1он
Од денеска почнува грејната сезона на корисниците на компанијата БЕГ. Корисниците поврзани на централниот систем на топлинска енергија ќе добиваат топлинска енергија се до 15
Македонија

Системот за топлинска енергија во Скопје подготвен од понеделник да почне грејната сезона

А1он
Производителите и дистрибутерите на системот за топлинска енергија во Скопје се подготвени од 1 октомври да ја почнат грејната сезона доколку продолжат ниските температури, најави
Македонија

БЕГ: Од утре почнува регуларниот период од грејната сезона во Скопје

А1он
Од утре почнува регуларниот период од годинашнава грејна сезона кога испораката на топлинска енергија до потрошувачите се врши по строго утврдени правила и дијаграми во