ad esm

Економија

Реакција на ЕСМ за обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ

А1он
АД ЕСМ како одговорна компанија ја спроведува активната транспарентност која подразбира објавување информации на сопствена иницијатива, без притоа некој да има доставено барање за пристап
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Тендер во четири очи во АД ЕСМ, во износ од 1.8 милиони евра

А1он
„АД ЕСМ (ЕЛЕМ) на ден 18.09.2023 година има потпишано договор за рамковна спогодба за ЈАВНА НАБАВКА на услуги со економскиот оператор Спектартермо доо Скопје“, обвинија
Економија

ЕСМ апелира да се обезбедат потребните услови за непречена испорака на топлинска енергија во објектите

А1он
ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје денеска соопшти дека во 235 колективни станбени објекти сè уште не се обезбедени потребните услови, односно имаат дефекти во
Македонија

Цевководот на „Беласица“ ќе биде саниран, скопјани ќе имаат парно навреме уверува ЕСМ

А1он
АД ЕСМ почнува со подготвителни активности за санација на цевководот на мостот „Беласица“ во Скопје и уверува дека цевководот ќе биде целосно функционален и ќе
Економија

До крајот на декември сите достапни броила на ЕВН ќе бидат сетирани за евтина дневна тарифа

А1он
При крај сме со подготовките и како што ветивме до 1 декември годинава се ќе биде подготвено за воведување евтина дневна тарифа на електричната енергија,
Економија

ЕСМ доставила до ЕВН Хоум понуда од 53 евра за мегават час електрична енергија

А1он
АД ЕСМ доставила до ЕВН Хоум како универзален снабдувач, понуда за купопродажна цена на електричната енергија од 53 евра за мегават час за покривање на