pocetok

Македонија

Грејната сезона за скопјани приклучени на системот на БЕГ почнува утре

А1он
Поради падот на надворешната температура oд утре започнува грејната сезона за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ,