gimnazija

Македонија

Гимназијата „Алгоритам“ донираше маски и канили на Инфективна клиника и на „8 Септември“

А1он
Наставниот кадар и учениците на гимназијата „Алгоритам“ донираа медицинска опрема на Клиниката за инфективни болести и Градската општа болница „8 Септември“. Иницијативата потекнала од учениците