drzavna lotarija

Економија

Државна лотарија се придружува на глобалната кампања за подигање на јавната свест за ризикот од вклученост на младите под 18 години во игрите на среќа

А1он
Државна лотарија, како одговорен приредувач на игри на среќа, членка на Европска Асоцијација на лотарии и учесник во Кампања за одговорно дарување‒Gift Responsibly Campaign 2022
Uncategorized

Од коло 99 гарантираниот фонд за 7-ка ќе се зголеми на 10 000 000 денари, една лото-комбинација ќе изнесува 30 денари.

А1он
Државна лотарија ги известува играчите на играта на среќа Лото 7 дека со цел за побрзо полнење на фондот за добивката од прва категoрија и
Економија

Има милион причини и само еден инстант начин да станеш милионер

А1он
Новиот, најбогат до сега инстант лоз на Државна лотарија, МЕГА МИЛИОНЕР, веќе можете да го пронајдете на сите продажни места на Државна лотарија. МегаМилионер носи
Економија

Бонус игра за online учесниците на Лото 7 и Џокер овозможено од www.loto.mk

А1он
Државна лотарија со задоволство најавува нова сезона од играта за забава и добивки „Бонус online“,во вид на бонус игра за учесниците во игрите на среќа Лото
Економија

Нови забавни инстант лозови од Државна лотарија – „Остров на скриеното богатство“ и „Бинго“

А1он
Државна лотарија ја збогатува палетата на инстант лотаријата со два нови инстант лоза за подолготрајна забава Трагачите по забава, добивки и возбуда ги очекува нова авантуристичка
Магазин

Првото БМВ Х1 од бонус играта „Заврти Екоскутер тркало“ ќе се вози низ Тетово

А1он
Радислава Трифуновиќ од Тетово е добитничка на првото БМВ х1 од бонус играта „Заврти Екоскутер тркало“. Клучевите од својот нов автомобил ги доби нејзината ќерка
Магазин

Анета од Радовиш со недобитен инстант лоз ЕКО СКУТЕР доби 150.000 денари бонус

А1он
Задоволство ни е да Ви ја претставиме Анета Спасојева од Радовиш – првата учесничка во бонус играта „Заврти Еко скутер тркало“ која ги „одмери силите“