drzavna lotarija

Магазин

Анета од Радовиш со недобитен инстант лоз ЕКО СКУТЕР доби 150.000 денари бонус

А1он
Задоволство ни е да Ви ја претставиме Анета Спасојева од Радовиш – првата учесничка во бонус играта „Заврти Еко скутер тркало“ која ги „одмери силите“
Македонија

Освоен е стан, за само 100 денари, на инстант лозот „Доме сладок доме“ на Државна лотарија

А1он
Семејство од село Аравати, Ресен, на инстант лоз купен во Кавадарци „изгреба“ стан во Скопје Државна лотарија, со радост ви го претставува семејство Секуловски –
Економија

Државна лотарија додели автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси

А1он
Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитници. Токму една таква приказна денес споделивме со семејството Софрониевски  од Кичево, на
Економија

Државна лотарија донира 12.000.000 денари за борба против Ковид-19

А1он
Денес, Државна лотарија, како општествено одговорна компанија, со цел поддршка на активностите кои се спроведуваат за справување со заканата по јавното здравје на граѓаните во
Економија

Нови регионални благајни на државна лотарија за исплата на добивки над 5.000 денари

А1он
Државна лотарија, со цел да одговори на барањата на играчите, отвора нови регионални благајни за исплата на добивки од игрите на среќа Лото7, Џокер и