doktori

Македонија

Лекарската комора го осуди нападот врз екипата на Итната медицинска помош

А1он
Лекарската комора на Македонија реагираше за нападот врз екипата на Службата за итна медицинска помош за новогодишните празници во Скопје и бара надлежните во што покус рок да го истражат и
Македонија

ФОТО: Лекар од Куманово на Конгрес од светска димензија

А1он
Кумановскиот интернист и кардилог, Драган Митевски е еден од петтмината лекари од Македонија, кој присуствуваше на европскиот Конгрес на кардиолози во Амстердам, Холандија. Конгресот, кој
Македонија

Стоматолози од јавно здравство давале услуги во приватни ординации

А1он
Тројца доктори стоматолози вработени во Универзитетскиот стоматолошки клинички центар „Свети Пантелејмон“ и еден професор вработен во Средното медицинско училиште „Панче Караѓозов“ давале дополнителни услуги во приватни здравствени установи со
Македонија

Ова се 100-те најдобри доктори во Македонија за април

А1он
Министерството за здравство ја продолжува досегашната практика за објавување на Листата на 100 најдобро рангирани доктори во јавните здравствени установи, согласно критериумите од проектот за