avtokomanda

Македонија

Се реконструира водоводната мрежа во дел од Автокоманда

А1он
Со цел да се подобри водоснабдувањето во сите делови од Скопје, континуирано се изведуваат соодветни реконструкции и подобрувања на водоводната межа. Денеска на увид во
Македонија

Професори против сечење на жардиниерското зеленило кај Автокоманда: Да се престане со овој бесмислен масакр

Ана Василевска
Група на универзитетски професори и асистенти од Шумарскиот факултет остро реагираат на отстранувањето на булеварското зеленило во Автокоманда и на булеврот Гоце Делчев, во близина
Македонија

Седумстотини пеперутки ќе го украсат плоштадот во Автокоманда

А1он
Дечиња од градинката „Детска радост“  од Општина Гази Баба  денеска ќе го одбележат „Светскиот ден на пеперутката“ украсувајќи го плоштадот во населбата Автокоманда со 700 изработени