amfetamin

Македонија

Кривични против тетовски дилери на кокаин и амфетамин

А1он
Тетовската полиција поднесе кривични пријави против дилери од тетовските села Челопек и Милетино, на возраст од 45 односно 30 години. Како што информираат од МВР,