Економија

Економија – Вести – Македонија – Свет – Балкан | А1он

Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Творец на криминалната приватизација е Црвенковски

А1он
Секојдневно гледаме како СДСМ очајнички се обидува да создаде било какво алиби и да ја отргне одговорноста на Бранко Црвенковски од мрачната и криминална приватизацијаа,
Економија

Ромпуј: ЕУ сака Грција да остане во еврозоната

А1он
Европската унија сака Грција да остане во еврозоната, но и да „ги почитува своите должности“. Ван Ромпуј, на неформалниот Самит во Брисел, потенцираше дека продолжувањето