telefon

Македонија

Бујар Османи доби златен телефон со дијаманти при посетата на Јордан: од МНР три дена молк

Орце Костов
Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, при посетата на Кралството Јордан, од домаќинот доби подарок добил златен „ајфон 14“ со дијаманти, а делегацијата што го
Македонија

Фиксен телефон користат 51,5 отсто од домаќинствата во Македонија

А1он
Запрен е трендот на опаѓање на корисници на фиксна телефонија, која и натаму останува најмалку користена комуникациска услуга. Во анкетатата на Агенцијата за електронски комуникации