podarok

Македонија

Ваучери од 50 евра за наставничките, за родителите срамно е децата да им носат цвеќе

Орце Костов
Осми Март, Меѓународниот ден на жената во Македонија во последните десетина години доби друга димензија и благодарение на родителите и нивната меѓусебна комуникација стана натпревар
Македонија

Бујар Османи доби златен телефон со дијаманти при посетата на Јордан: од МНР три дена молк

Орце Костов
Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, при посетата на Кралството Јордан, од домаќинот доби подарок добил златен „ајфон 14“ со дијаманти, а делегацијата што го