sudstvo

Македонија

ВИДЕО: Обвинителството нема да постапува против Црвенковски

А1он
Јавниот обвинител, Љупчо Шврговски, добил известување од Дирекцијата за класифицирани документи, дека документот кој Бранко Црвенковски го оставил на водителот на емисијата x/o, нема печат
Македонија

Извештај на Стејт Департмент: Владата се меша во судството и медиумите

А1он
Стејт Департемтот, во извештајот за Македонија за 2011 година, наведува дека најважниот проблем на полето на човековите права беше неуспехот на владата целосно да го