pozar

Македонија

Незаборав за 4-та трагично загинати струмичани

А1он
На иницијатива на градоначалникот на општина Струмица Зоран Заев, светски реномираниот руски скулптор и сликар Григориј Потоцки ќе прави споменик на четворицата струмичани кои трагично