poljanski

Свет

Полјански: Труењето со осиромашен ураниум ќе прогонува 60 идни генерации на Балканот

А1он
Заменик постојаниот претставник на Русија во ОН, Дмитриј Полјански изјави дека фактот што Советот за безбедност на ОН не ја стави на дневен ред годишнината