pismo

Македонија

Сојузот на турски невладини организации реагира до Заев затоа што во новата влада ќе нема министер Турчин

А1он
„Фактот дека ниту еден турски министер не е вклучен во списокот со предлози на имињата на министрите кои ќе учествуваат во кабинетот што го објавивте
Македонија

СДСМ до светските медиуми и банки: Да се запре процесот, еврообврзницата е нелегално издадена

А1он
Лидерот на опозицијата во Македонија, Зоран Заев, побара од 4-те банки агенти инволвирани во издавањето на 450 милионската еврообврзница веднаш да го запрат процесот, откако
Македонија

Отворено писмо од една иселеничка: Бродот на пиратите и преродбата

А1он
Овој напис го посветувам до министрите (и сегашните и идните – кои и да бидат) во Министерството за здравство, локална самоуправа, внатрешни работи, труд и