nakje culev

Македонија

Возилото кое Чулев го бара од Пендаровски, било наследено од Иванов

Автомобилот кој го користел претседателот Стево Пендаровски, а министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, побара да се врати во МВР, бил во претседателскиот кабинет уште
Македонија

Пендаровски не знае зошто Чулев бара и тој да го врати возилото

Кристијан Ландов
Едно од 35-возила кои министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, побарал да се вратат во кругот на МВР, го користи претседателот на државата, Стево Пендаровски.
Македонија

Чулев: Возилата кои ги има обезбедувањето на Спасовски, се користени во МВР пред тој да биде назначен за премиер

Кристијан Ландов
Техничкиот министер Наќе Чулев за телеграмата со која барал да се вратат 35 возила за А1он“ вели дека од 2000 возила во МВР, неговиот кабинет
Македонија

Чулев бара обезбедувањето од Спасовски и Петровска до вечерва да ги вратат возилата

Кристијан Ландов
Наќе Чулев преку телеграма ги известил службите на МВР да бидат одземени возила кои се дадени на користење на обезбедувањето на премиерот Оливер Спасовски и
Македонија

Министерот Чулев за решенијата за вработување ќе бара мислење од синдикатот

А1он
Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев имал работна средба со раководствата на репрезентативниот Македонскиот полициски синдикат и Независниот синдикат на полицијата, каде што рекол дека