mucunski

Македонија

Апасиев, и по пет години, не го менува ставот: Тимчо Муцунски е незаконски назначен за асистент докторанд по римско право

А1он
Димитар Апасиев, лидерот на Левицата и професор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, и по пет години, останува на ставот дека Тимчо Муцунски, актуелен меѓународен