kruzen tek

Македонија

Општина Струмица објаснува за „кривиот“ кружен тек: Важна е функционалноста, а не изгледот

А1он
По големиот број реакции на социјалните мрежи и во јавноста околу изградбата на новиот кружен тек на булеварот „Ленинова“ во Струмица, поради тоа што снимките
Македонија

Автокоманда: Коце Трајановски правеше кружен тек или базен?

А1он
Кружниот тек во Автокоманда, инвестицијата на Град Скопје тешка 45 милиони денари, како и голем број од „одличните проекти“ на градот се поплави при денешното
Македонија

Фирмата ЕЛТРА која со Латас ја поврзуваше СДСМ, ќе го осветли и кружниот тек во Железара

А1он
Новиот кружен тек кој ќе се гради на влезот во Железара кај стадионот на Металург ќе го осветли фирмата ЕЛТРА ДООЕЛ. Фирмата го добила тендерот