korupcija

Македонија

Македонија назадува, нов извештај на „Фридом Хаус“

А1он
Уште еден неповолен извештај на „Фридом Хаус“ за Македонија. Во него земјава се наоѓа во групата полудемократски држави и бележи влошување на состојбите со оценка