komisija za evropski prasanja

Македонија

Граѓаните ќе може да се исклучат од системот за парно, ако докажат дека ќе се греат поефикасно

А1он
Секој граѓанин приклучен на парно греење ќе има можност да се исклучи само доколку системот што ќе го користи во иднина е енергетски ефикасен. Ова
Македонија

Законот за иднината на СЈО в четврток на седница на собраниската Комисија за европски прашања

А1он
Претседателот на собраниската Комисија за европски прашања Артан Груби за в четврток ја закажа седницата на која ќе се расправа по Предлогот на закон за
Македонија

Седници на неколку собраниски комисии

А1он
Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања, за здравство, Законодавно-правната комисија и постојаната Анкетна комисија за заштита на слободите и правата на