anketna komisija za zastita na slobodite i pravata na gragjaninot

Македонија

Расправа за Предлог-резолуција за осуда на масовните повреди на човековите права и извинување на граѓаните

А1он
Членовите на собраниската Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓаниниот денеска расправаа за Предлог-резолуција за осуда на масовните повреди на човековите
Македонија

Седници на неколку собраниски комисии

А1он
Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања, за здравство, Законодавно-правната комисија и постојаната Анкетна комисија за заштита на слободите и правата на