komisija za zdravstvo

Македонија

Комисијата за здравство ќе ја разгледува можноста за целодневна настава во училиштата

А1он
Комисијата за здравство викендов ќе ја разгледува можноста за целодневна настава во училиштата. Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека е направена анализа за бројката
Македонија

Законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции пред Комисијата за здравство

А1он
Спречување и сузбивање на злоупотребата на опојните дроги и психотропни супстанции, спречување нивно недозволено производство и промет, како и на растенија од кои може да
Македонија

Седници на неколку собраниски комисии

А1он
Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања, за здравство, Законодавно-правната комисија и постојаната Анкетна комисија за заштита на слободите и правата на