sobraniski komisii

Македонија

Седници на неколку собраниски комисии

А1он
Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања, за здравство, Законодавно-правната комисија и постојаната Анкетна комисија за заштита на слободите и правата на
Македонија

Седници на собраниските комисии за европски прашања, за политички систем и Законодавно-правната

А1он
Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно – правната комисија. На дневен ред