hakeri

Свет

Романски хакери оштетиле американски граѓани за четири милиони долари

А1он
Во Романија е разбиена хакерска мрежа, која оштетила американски граѓани за четири милиони долари. Обвинителите од Дирекцијата за истрага на организираниот криминал и тероризам денеска