grcec

Македонија

Акцијата во Грчец била пробиена: Наркобосовите избегале, уапсени само продавачите

Кристијан Ландов
Акцијата за пронаоѓање дрога при сузбивањето на криминалните групи била пробиена во Грчец, а најголемата количина дрога е пронајдена во Гази Баба. Уапсени се 21
Македонија

Уапсените од Грчец и Гази Баба биле следени и слушани цела година, постоел страв дека акцијата ќе биде пробиена

А1он
Се слушале телефони, се следеле осомничени и цела година се собирале докази, ова обвинителката Вилма Русковска го изјави за акцијата спроведена во Грчец и Гази