obvintielstvo

Македонија

Акцијата во Грчец била пробиена: Наркобосовите избегале, уапсени само продавачите

Кристијан Ландов
Акцијата за пронаоѓање дрога при сузбивањето на криминалните групи била пробиена во Грчец, а најголемата количина дрога е пронајдена во Гази Баба. Уапсени се 21