gradska bolnica

Видео Македонија

ВИДЕО: Градска болница остана без струја, пациентите во мрак по болничките ходници

Мери Јордановска
Градската општа болница „Св.Наум Охридски“ остана без струја, по невремето што денеска го зафати Скопје, а без струја останаа жителите на Центар и други околни
Македонија

ВИДЕО: Полициски екипи интервенираа пред поранешна градска болница, по вербална и физичка пресметка на две семејства

Три полициски возила со по неколку полициски службеници интервенираа пред поранешна градска, а сега, болница „Свети Наум Охридски“ откако била пријавено нарушување на јавниот ред
Македонија

Градска болница се реконструира, се примаат само итни случаи

А1он
ЈЗУ Универзитетска клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“, поранешна Градска болница, информира дека во нејзиниот објект се врши целосна внатрешна реконструкција и оти се