erazmus plus

Македонија

Ѓоргиевски: 43 проценти од буџетот на новата Еразмус програма ќе биде наменет за високо образование

А1он
„Како да се зборува со младите генерации“ е насловот на конференцијата што денеска се одржува во организација на Националната агенција за европски образовни програми и
Македонија

Димова: Злоупотреба на 2,2 милиони евра од „Еразмус+“ со наместени тендерски документации

А1он
Случај на измама и корупција од 2,2 милиони евра од средствата на образовната програма „Еразмус плус“ на Европската Унија наменета за Република Северна Македонија, која
Македонија

Во Скопје се одржа Валоризациона конференција за програмата „Еразмус плус“

А1он
Наставници и професори, општинската администрација и активисти во граѓанскиот сектор земаа учество на Валоризационата конференција одржана во Скопје како дел од циклусот на промотивни активности
Македонија

Инфо ден од програмата „Еразмус плус“ во Ресен

А1он
Наставници и професори, општинската администрација и активисти во граѓанскиот сектор земаа учество на Инфо денот одржан во Ресен како дел од циклусот на промотивни активности
Македонија

Инфо денот во Битола – дел од циклусот на промотивни активности за „Еразмус плус“

А1он
Компании, членки на Сојузот на стопански комори на Македонија од Битола земаа учество на денешниот Инфо денот одржан во Битола како дел од циклусот на
Македонија

Одржан инфо ден за програмата „Еразмус плус“ во Охрид

А1он
Наставници и професори, општинската администрација и активисти во граѓанскиот сектор земаа учество на Инфо денот одржан во Охрид како дел од циклусот на промотивни активности
Македонија

Во Гевгелија во рамки на Еразмус плус дискусија „Информирани и вклучени млади“

А1он
Во рамки на програмата „Еразмус плус“ во Гевгелија се одржа локална дискусија на тема „Информирани и вклучени млади“, како дел од активностите на проектот за
Македонија

Инфо ден за „Еразмус плус“ програмата во Крушево

А1он
Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во Македонија денеска организираше Инфо ден во рамки на циклусот промотивни активности за програмата „Еразмус плус“. Презентери