drisla

Економија

Германците ќе бараат обесштетување за Дрисла

А1он
Германската амбасада во Македонија е изненадена од потезите на град Скопје. Откако градот упопрно не се откажува и повторно одбра „ФЦЛ Амбиенте“ да биде концесионер,
Македонија

СДСМ: Кој ќе ја плати штетата за случјаот „Дрисла“

А1он
Советничката група на СДСМ во Град Скопје денеска објави дека Вишиот управен суд пресудил во корист на второрангираната германска компанија за случајот „Дрисла“. – Одлуката
Македонија

Куновска: Одоговорност од Трајановски за зделката за Дрисла

А1он
Одлуката на Управниот суд да го поништи договорот за заедничко партнерство на Град Скопје и италијанскиот конзорциум „ФЦЛ Амбиенте“, покажува дека каде и подлабоко да