Bulent Ibrahim

Македонија

Лекарска комора за Булент Ибрахим: Еминентни стручњаци не најдоа пропуст во работењето на лекарите

Маја Илиевска-Пачемска
Лекарската комора во целост ја отфрла реакцијата  на сопругата на Булент Ибрахим, починат од сепса по операција на хемороиди, во која таа вели дека отфрлањето
Македонија

„Не може да не е грешка операција на црно, дали oбвинителката слугува на убиецот Ѕвонко Николовски“, прашува сопругата на Булент Ибрахим

Маја Илиевска-Пачемска
Семејството на 38 – годишниот Булент Ибрахим, починат од сепса по операција на хемороиди, е во нов шок по одлуката на Обвинителството да ја отфрли
Македонија

Отфрлена кривична пријава за лекарска грешка во случајот со пациентот Булент Ибрахим

А1он
Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе решение за отфрлање на кривичната пријава против три физички и две правни лица за тешки дела против
Македонија

Една година од смртта на Булент Ибрахим починат од сепса по операција на хемородиди, сопругата во агонија бара расветлување на случајот

Маја Илиевска-Пачемска
Едита Ибрахим, сопруга на Булент Ибрахим кој лани почина од сепса по операција на хемороди, една година вели дека живее во агонија обидувајќи се да
Истражувања Македонија

Шест месеци се бара лекарска грешка за Булент Ибрахим, починат од сепса по операција на хемороиди

Маја Илиевска-Пачемска
Шест месеци семејството на 38-годишниот Булент Ибрахим, кој почина од сепса по операција на хемороиди, чека надлежните институции да ги стокмат извештаите и да утврдат