Aleksandar Stankov

Истражувања Македонија

Шест месеци се бара лекарска грешка за Булент Ибрахим, починат од сепса по операција на хемороиди

Маја Илиевска-Пачемска
Шест месеци семејството на 38-годишниот Булент Ибрахим, кој почина од сепса по операција на хемороиди, чека надлежните институции да ги стокмат извештаите и да утврдат