borec

Спорт

ФК Борец од Велес има нови сопственици – Брчкови го купија од Кочо Анѓушев за 32.000 евра

А1он
Во блок-трансакција од околу два милиони денари или околу 32.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 2.500 акции од ФК Борец 1919 АД Велес.
Спорт

Кочо Анѓушев ќе го продава велешки Борец на берза за 25.000 евра

А1он
На денешниот состанок на ФК „Борец“, сопственикот и претседател на клубот Кочо Анѓушев, соопшти дека клубот ќе се продава на Берза, бидејќи е акционерско друштво,
Спорт

Кочо Анѓушев го напушти ФК „Борец“

А1он
Претседателот на ФК „Борец“ и негов спонзор преку неговата компанија „Брако“ Кочо Анѓушев попладнево на фудбалскиот стадион во Велес по завршување на пријателскиот натпревар Борец