armija

Македонија

(ВИДЕО) Ангелов: Иванов се заканува со армијата против граѓаните на Република Македонија

А1он
Достоинство ќе преземе иницијатива за во иднина Претседателите на Македонија да не можат да ги заплашуваат граѓаните кои не се согласуваат со политиките на власта, рече
Регион

Армиите на државите од Балканот продолжуваат со блиска соработка преку Форумот Б-9

А1он
Армиите на државите од Балканот кои се во групата Форум Б-9, ќе продолжат со блиската соработка за да ја зајакнат регионалната безбедност, но и взаемно