ahmeti

Македонија

Ахмети: Нема коалиција со ДПА, на избори одиме сами

А1он
Aли Ахмети од Швајцарија порача дека нема колаиција со ДПА, и на изборите ќе настапат самостојно.Но ги повика да гласаат за кандидатите на пратијата која