zrnovci

Македонија

Станков вети игралиште, фитнес зона и велосипедска патека во Зрновци

А1он
Блаже Станков, кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за Општина Зрновци вети топол и здрав оброк за секое дете од прво до петто одделение,
Македонија

(ВИДЕО) Заев во Зрновци: За жал се уште и во 21 век луѓето имаат септички јами, недостига здрава вода за пиење и децата газат кал

А1он
Зрновци е една од најзапустените општини во Република Македонија. Тука, за жал се уште и во 21 век луѓето имаат септички јами, нема канализација, недостига
Македонија

Поставени главните носачи на мостот на Брегалница кај Зрновци

А1он
Работници и механизација на конзорциумот „Фресине-Гранит“ од Скопје, денеска ги поставија главните носачи на мостот на река Брегалница кај село Зрновци, кој страдаше во поплавите