zemjodelci

Македонија

Струмички земјоделци бараат повисоки откупни цени на раноградинарските производи

А1он
Земјоделци од Струмица со своите трактори и механизација денеска ги блокираа улиците на градот во знак на револт поради, како што истакнуваат, ниските откупни цени