vmro-np

Македонија

ВМРО-НП го повикува министерот за труд на ТВ соочување

А1он
ВМРО-народна партија реагира на измените и дополнувањата на законот за вработување и осигурување во случај на невработеност. Според сознанијата од ВМРО Народна партија , Владата
Македонија

ВМРО-НП: Власта не се грижи за патот до охридските плажи

А1он
ВМРО – Народна партија реагира на игнорантскиот однос на државното јавно претпријатие “Македонија пат” во одржувањето на магистралниот меѓународен пат кон соседна Република Албанија. Во
Македонија

ВМРО НП: „Студентскиот претседател продолжена рака на министерот за образование“

А1он
ВМРО Народна реагира „зашто Иван Живкоски-Медо, без легитимно и легално право и со изминат мандат веќе седум месеци сеуште ги претставува студентите“. ВМРО Народна реагира
Македонија

Георгиевски: Република Северна Македонија е достоинствено решение

А1он
Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски, го понуди предлогот „Република Северна Македонија“, кој вели дека е достоинствено решение за надминување на името БЈРМ со што би
Македонија

ВМРО-НП загрижена за сиромаштијата

А1он
ВМРО-Народна партија е загрижена за бедниот животен стандард односно за мизеријата и сиромаштијата која секојдневно се зголемува и секојдневно ја чуствува македонскиот народ, а според
Македонија

ЛДП, ВМРО-НП, Ом, и Достоинство: Ќе го разбиваме стравот на граѓаните

А1он
Обединети поради загрозената безбедност, справувањето на власта со неистомислениците, евро-инеграциите, уништувањето на демократијата, сиромаштијата, ЛДП, ВМРО народна, Обединети за Македонија и Достоинство, со собир во