venko filipce

Македонија

Филипче: Планирана е набавка на осум мамографи за повеќе ЈЗУ, меѓу кои и кумановската болница

А1он
Министерството за здравство, Венко Филипче планира да набави осум мамографи кои ќе бидат распределени во неколку јавни здравствени институции ширум државата, меѓу кои и Општата