sveti nikole

Македонија

Професорот од Св. Николе на 24.12 на протестот против опозицијата

А1он
Директорката на основното училиште „Кирил и Методиј“ во Свети Николе, Валерија Ивановска, најави истрага за да се утврди дали се точни тврдењата на родители, дека
Македонија

Малолетници присилени да потпишуват изјави за скандалот со професорот во Свети Николе

А1он
По објавениот текст на А1он околу скандалот со професорот во Свети Николе, кој беше критикуван и пренесен на порталите и социјалните мрежи , во Свети
Македонија

Скандал: Професор по историја во Свети Николе предавал дека СДСМ ќе бидат запишани како предавници

А1он
Професор по историја во основното училиште „Кирил и Методиј“ во Свети Николе, на учениците од 14. и 15. години им предавал лекција по историја за
Македонија

Фокус: И власта знае зошто Свети Николе е град на смртта

А1он
Тензичната атмосфера во Комисијата за финансирање и буџет, на која се чешла теината на државната каса и начинот на трошењето на парите од народот, продолжува.