srpsko zname

Регион

Дисциплински казни за вработените во ХРТ кои изборите на Косово ги најавија со српско знаме?

А1он
Прилогот на Хрватската радио-телевизија (ХРТ) за изборите во Косово, во коj позади водителката беше прикажано српското знаме, ги налути албанските претставници во Хрватска, пренесува „Блиц“,