severna

Видео Економија

ВИДЕО: Петденарката со северна кафематите не ја препознаваат

Орце Костов
Новите монети на кои е испишана додавката северна не ги прифаќаат автоматите за кафе и автоматите за плаќање на самоуслужните сервиси за миење автомобили. Без
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: Заев уште пред референдумот договарал програми со Косово со користење на придавката „Северна“

Владата и Министерството за култура во нејзино име уште лани пред референдумот договарало програми со косовската влада со користење на придавката „Северна“, тврди Наум Стоилковски,