prskanje protiv komarci

Истражувања Македонија

(ВИДЕО) Прскањето против комарци без контрола за неговата (не)успешност

Град Скопје веќе три пати авионски прскаше против комарци, но, комарци се се уште присутни. Институциите задолжени за успешноста на неговото спроведување – Центарот за
Видео Истражувања

(ВИДЕО): Производителот „Баер“ испитува зошто со нивното средство против комарци нè прскаат од воздух, спротивно од дозволата за употреба

Петар Клинчарски
И покрај алармот на „А1он“ дека во главниот град се прска авионски со средство кое не е регистрирано за употреба од воздух, град Скопје и
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Нè прскаат со средство против комарци кое е забрането за од воздух

Петар Клинчарски
Во пресрет на сè уште незавршениот тендер за набавка на средство против комарци, „А1он“ истражуваше со какво средство се прска во главниот град. Во игра
Македонија

Град Скопје го одложи вонредното прскање против комарци поради лошото време најавено за утре

А1он
Градот Скопје ги известува граѓаните дека поради денешното влошување на временските услови и најавите за нестабилност во текот на утрешниот ден, најавеното авионско прскање против