polska

Свет

ВИДЕО: Куче му помага на својот неподвижен сопственик низ поплавена улица

А1он
Изреката дека кучето е најдобар пријател на човекот е толку многу пати изговорена, а неодамна уште еднаш овие прекрасни животни потврдија колку е таа вистинита.
Свет

Луд Полјак со секира нападна туристи во дворецот Вавел во Краков

А1он
Луд Полјак вооружен со секира нападна туристи во историската престолнина на Полска – градот Краков. Тие ја разгледувале најпознатата знаменистост во земјата – кралскиот замок