pitu guli

Македонија

Македонско-бугарска интернет војна на „Википедија“ за Гоце, Даме и Сандански

Мери Јордановска
Вистинска интернет војна се одвива на македонската страница на Википедија каде што бугарски уредници најмалку еднаш во месецот го менуваат потеклото на Гоце Делчев, Даме 
Македонија

Гоце, Даме и Сандански станаа бугарски револуционери на „Википедија“

Мери Јордановска
Гоце Делчев – бугарски револуционер. Ова ќе ви се појави на пребарувањето на „Википедија“ за Гоце Делчев, доколку тоа го сторите од вашиот мобилен телефон.