luna park

Видео Македонија

(ВИДЕО) Лунапаркот во Карпош им избега на обвинителите – како што дојде, така и замина

Кристијан Ландов
Сопствениците на забавниот парк поставен спроти спортскиот центар „Борис Трајковски“ беа побрзи од институциите. Додека инспекторатите беа незаинтересирани, а МВР по налог на Обвинителството проверуваше
Македонија

Новиот Луна парк во Скопје ќе се протега на 24.000 метри квадратни и ќе чини 6,5 милиони евра

А1он
Град Скопје информира дека новиот Луна парк ќе се протега на околу 24.000 метри квадратни, а вкупната проценета вредност за изградба, набавката на реквизити и
Македонија

Скопскиот Луна парк претворен во рушевини и хотел за бездомници

А1он
Некогаш голема радост за најмладите, денес мизерија. Скопскиот Луна парк запоставен од градските власти е претворен во рушевини и шеталиште за кучињата скитници, а во