kazna za brzo vozenje

Македонија

230 санкционирани возачи во Скопје, 68 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (31.08.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

238 санкционирани возачи во Скопје, 78 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.08.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

176 санкционирани возачи во Скопје, 42 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.08.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

167 санкционирани возачи во Скопје, 53 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.8.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

Вчера МВР напиша 801 казна за брзо возење

А1он
Во текот на вчерашниот ден (14.08.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои
Македонија

136 санкционирани возачи во Скопје, 65 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (31.07.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

Вчера се казнети 232 возачи за брзо возење

А1он
Во текот на вчерашниот ден (06.07.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои