brzo vozenje

Македонија

Во еден ден казнети 953 возачи за брзо возење

А1он
Во текот на вчерашниот ден (27.11.2022) МВР спроведе засилена акциска контрола на територијата на Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема
Македонија

127 возачи казнети за брзо возење

А1он
Во текот на вчерашниот ден (22.11.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се
Македонија

Полицијата вчера казнила 35 возачи за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

163 санкционирани возачи во Скопје, 10 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.11.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

206 сообраќајни прекршоци во Скопје, 65 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.10.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени
Македонија

96 санкционирани возачи во Скопје, 49 за брзо возење

А1он
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.10.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени